Nieuwe Route 65 bij Cool in teken van Indonesië

Kaartverkoop start 5 januari


Cool kunst en cultuur komt in februari 2016 terug met Route 65, de culturele route voor

65-plussers, waarbij een maand lang overdag o.a. voorstellingen, lezingen en workshops worden georganiseerd. Deze keer staan de activiteiten in het teken van Indonesië. De kaartverkoop start op dinsdag 5 januari.  

 

Programma

In de Indonesië-editie zijn er verschillende voorstellingen te bewonderen en zijn de verfilmingen van de boeken Oeroeg en Max Havelaar in de Rodi Media zaal te zien. Daarnaast zijn er lezingen en demonstraties over het schimmenspel Wayang en de Balinese dans. De workshops variëren van batikken tot Indonesisch koken. Tijdens de introductiebijeenkomst op maandag 1 februari zal het volledige programma worden toegelicht.


Programmaboekje & kaartverkoop

Het programmaboekje is vanaf nu te verkrijgen bij de servicebalie van Cool, via de Pieter Raat Stichting of in de Hugo Hopper. Het programma is ook online te bekijken op www.coolkunstencultuur.nl. Op dinsdag 5 januari 2016 is de servicebalie van Cool van 9.00 tot 12.00 uur speciaal (en uitsluitend) geopend voor kaartverkoop voor Route 65. U kunt vanaf dat moment ook kaarten bestellen via de website van Cool en tijdens de reguliere openingstijden van de servicebalie. Vanwege de grote belangstelling tijdens de vorige edities is tijdig reserveren aanbevolen.

 

Balinese dans Balinese dans