5 jaar Lief Langedijk

Vandaag bestaat de website Lief Langedijk 5 jaar. Op 23 februari 2011 is de website online gegaan. In de afgelopen vijf jaar is heel veel aandacht geweest voor allerlei positief nieuws, bijzondere initiatieven in Langedijk. Langedijk heeft heel veel stichtingen en verenigingen en daardoor veel mensen die bezig zijn met een hobby of een goed doel.

Toen ik vijf jaar geleden bedacht dat ik een website wou starten, waardoor we ook nog interviews konden doen, had ik niet kunnen bedenken dat het initiatief van Martin en mij zo zou uitgroeien. De stap om ook een Stichting Lief Langedijk op te zetten, was niet groot, maar wel mooi. Want zo doe ik verslag van goede initiatieven in ons prachtige gemeente, maar zo krijgen de initiatieven ook nog een financieel steuntje in de rug!

 

En dan de eigen initiatieven die ik ontwikkel, er volgen er steeds meer. Denk maar aan het Lief Langedijk Concert, Verhalen Halen, Glossy ’Afra’ en er volgt nog meer.

 

Het is heel jammer dat mijn liefde van mijn leven, Martin, het niet meer kan meemaken, maar ik ga door. En ik zet de herinneringen aan Martin in het licht, door mogelijk te maken dat de Martin Neesen Prijs nu voor de eerste keer op 2 april 2016 uitgereikt gaat worden tijdens het 5e Lief Langedijk Concert. Het gaat een bijzonder concert en bijzondere avond worden!

 

Wil je erbij aanwezig zijn, ik geef kaarten weg. Maar stuur dan een leuke gelukswens via mail info@lieflangedijk.nl of schrijf een leuke reactie.

 

Bij dit bericht plaats ik een foto, van Martin en mij en Jan Kramer. De actie met de showergel om geld in te zamelen voor de Oranje Verenigingen was zeer geslaagd en het is een voorbeeld van een actie van Lief Langedijk!

 

Ik hoop vele Langedijkers binnenkort te ontmoeten bij het Lief Langedijk Concert!

groeten Marieke

IMG_0811 IMG_0811