Top 4 genomineerden Martin Neesen Prijs

Het bestuur van Stichting Lief Langedijk is blij om de top vier van de genomineerden voor de Martin Neesen Prijs bekend te maken. Omdat de prijs voor het eerst uitgereikt gaat worden is het een spannend proces.

 

Aanleiding:

Marieke Neesen-Barten heeft in 2015 besloten om een Martin Neesen Prijs in het leven te roepen, naar aanleiding van het overlijden van haar man op 7 januari 2015. De prijs zal worden uitgereikt aan een Langedijker persoon of organisatie, die o.a. betrokkenheid uitstraalt, durft te dromen over een betere toekomst voor Langedijk en die samenbindt.

 

De Martin Neesen Prijs is onderdeel geworden van de werkzaamheden van Stichting Lief Langedijk. 

Vanaf september tot en met 31 december 2015 kon er genomineerd worden voor de Martin Neesen Prijs 2016. Nu de termijn verstreken is, kon het bestuur van St. Lief Langedijk de balans opmaken. Maar liefst 12 nominaties zijn ingediend voor de Martin Neesen Prijs.

 

Het bestuur van St. Lief Langedijk heeft inmiddels een top 4 samengesteld van de kanshebbers. Met deze vier organisaties zijn inmiddels gesprekken gevoerd.

 

Top vier genomineerden:

De vier organisaties die kans hebben om de prijs te winnen zijn (in willekeurige volgorde): St. Veldzorg Oosterdel, St. Hart van Oudkarspel, Millenniumgemeente Langedijk en St. Er Is Geloof, Hoop en Liefde – Voedselhulp Langedijk.

 

De uiteindelijke winnaar van de Martin Neesen Prijs wordt bekendgemaakt tijdens het Lief Langedijk Concert op 2 april a.s.

De winnaar krijgt een groot geldbedrag (te besteden aan een project binnen Langedijk) en een prachtige bokaal.

De Martin Neesen Prijs zal vanaf 2016 elk jaar worden uitgereikt.

 

martin neesen martin neesen