28 mei feestelijke opening Broekerplein

Op zaterdag 28 mei is het groot feest in Langedijk! Op die dag worden het Broekerplein en het vernieuwde Winkelcentrum Broekerveiling ?officieel ?geopend. Vanaf 10 uur ’s morgens barst het feest los met allerlei kinderspelletjes, zoals een groot springkussen, voetbalboarding en een stormbaan. Vrijwilligers van Museum BroekerVeiling organiseren oudhollandse spelletjes en leden van de stichting Langedijk Waterrijk nemen je graag mee voor een rondvaart door het Oosterdelgebied en de nieuwe woonwijk Broekrijk.

Na de officiële opening om 11.00 uur door wethouder Jan Piet Beers treedt kinderidool Femke Meines op met een spetterende show. De hele dag zijn er op een groot podium exclusieve acts van onder andere Paula Leek, dansschool Extravaganza en Funky Keyz. In het winkelcentrum wordt de gehele dag een braderie georganiseerd. En ‘s avonds kun je heerlijk winkelen tijdens de shoppingnight, waar je kortingen krijgt op allerlei must haves! Tijdens de avondopening kun je ook genieten van een prachtige modeshow.

Het feest wordt afgesloten met een geweldig optreden van de Subtoppers! Jij komt toch ook? Schrijf deze datum alvast in je agenda of zet ‘m in je telefoon. De organisatie zoekt nog ??jongens en meiden vanaf 15 jaar die het leuk vinden om te helpen bij de kinderspelletjes en samen met ons van deze dag een succes willen maken. In ruil bieden we je daarvoor een cadeaubon aan van het winkelcentrum, een heerlijke lunch en een gezellige dag (9.45 - 17.00 uur). Meld je aan bij  s.appelman@gemeentelangedijk.nl. Ook oudere jongeren mogen zich aanmelden!

 

 

Schermafbeelding 2016-04-11 om 13.16.54 Schermafbeelding 2016-04-11 om 13.16.54