Fair-Nu 15 jaar aan de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude!

Het is alweer 15 jaar geleden dat wij verhuisden van Oudkarspel naar Noord-Scharwoude. Dit feit willen wij graag met u vieren:

15 dagen lang (dinsdag 12 t/m zaterdag 30 april a.s.)

Gedurende deze drie weken krijgt elke klant bij aankopen niet één, maar twéé stempels bij elke bestede € 5,-- op de spaarkaart. Ons spaarsysteem is bijzonder klantvriendelijk want de kaart blijft in de winkel, u hoeft hem niet steeds op te zoeken in uw portemonnee! Mocht u dit nog niet weten: één volle kaart is een pak Aroma-koffie waard en twéé volle kaarten een fles wijn!

Bovendien is er in deze drie weken een leuke attentie voor iedere klant die een aankoop doet. De eerste week kan gekozen worden uit een geluksolifantje of 4 leuk verpakte zakjes thee, de tweede week bestaat de keuze uit een gelukspopje op een bladwijzer of een bonbon van Divine in een mooi doosje, en de derde week is er keus uit alle vier de attenties!

En voor de èchte Langedijkers die tijdens deze drie weken 15 jaar worden is er een heel speciale actie: voor hen staat er geheel gratis een trendy en milieubewuste Dopperfles klaar!

(Vanzelfsprekend verwachten wij wel dat onze jeugdige klanten een ID meenemen om aan te tonen dat zij inderdaad 15 jaar worden tussen 12 en 30 april.)

Voor meer informatie verwijzen wij u naar
de website van de winkel: http://www.fair-nu.nl

 

Zoals altijd heten wij u ook tijdens onze “feestweken” van harte welkom in de Fair-Nu wereldwinkel! 

wereldwinkel3 wereldwinkel3