BuitenOmdenkers gezocht

Kom naar de bijeenkomst in Buiten Zorg woensdag 20 april om 19.30 uur

In maart was er in woonzorgcentrum Buiten Zorg in Zuid-Scharwoude een drukbezochte informatieavond. Deze was in het kader van de zoektocht naar een tweede jeugd voor het gebouw. Om de voortgang van een ‘Tweede Jeugd Buiten Zorg’ te bespreken was er in maart een voortgangsbijeenkomst. Daar waren ruim honderd mensen aanwezig. Onder hen ook een groep enthousiaste buurt- en dorpsgenoten die graag willen meepraten over hoe de omgeving erbij te betrekken. Die betrokkenheid is namelijk van belang voor het voortbestaan van Buiten Zorg.

Deze groep actieve buurtbewoners is daarom op zoek naar mensen om gezamenlijk de kar te trekken als buurt en gemeenschap. Mensen met verschillende expertises, bijvoorbeeld met bestuurlijke ervaring.

Kom 20 april naar Buiten Zorg

Om samen na te denken over die activiteiten en in welke vorm deze gegoten kunnen worden, organiseren de BuitenOmdenkers een bijeenkomst in Buiten Zorg aan de dr. Wilminkstraat 143 in Zuid-Scharwoude. Deze wordt gehouden op woensdag 20 april om 19.30 uur. U bent daar van harte welkom.

Meer weten?

Voor meer informatie over de BuitenOmdenkers kunt u terecht bij Herman Disma: herman@dismaenvanlaar.nl en André van der Starre: arma@uwnet.nl

Meer weten over Buiten Zorg een tweede jeugd?

Mail: zuidscharwoude@habion.nl.
Kijk ook op www.een2ejeugd.nl.
Bellen kan ook: 030 220 4704 (Habion). 

Schermafbeelding 2016-04-19 om 15.50.38 Schermafbeelding 2016-04-19 om 15.50.38