Boekpresentatie Afra Beemsterboer en onthulling glossy 'Afra'

Op zondag 8 mei is er om 14.00 uur in Het Behouden Huis in Oudkarspel (dorpsstraat 850) een bijzondere boekpresentatie van de Langedijkse schrijfster Afra Beemsterboer! Iedereen is welkom!

Het is een jubileum, want Afra’s 10e boek ’Banden van vroeger’ is uitgekomen.

In de loop der jaren heeft Afra Beemsterboer in heel Nederland een grote schare liefhebbers weten te boeien met haar familieromans als ’Verdwaalde zwaluw’, ’De muurbloem’ en ’Als alle anderen’. Bijzonder aan ’Banden van vroeger’ is dat het boek zich volledig afspeelt in Langedijk, Afra’s geboortegrond. De meeslepende verhaallijn is verweven met tal van herkenbare locaties in de gemeente (zoals restaurant ’De Buizerd’, ’de Roode Leeuw’ en nog meer).

 

Marieke Neesen van Lief Langedijk kreeg het idee om dit jubileum nog extra glans te geven, door een ’glossy’ over Afra Beemsterboer te laten maken. Een prachtig magazine over Afra, met mooie foto’s van Marjolein Ansink Fotografie en prachtige verhalen over Afra, haar schrijven, over het nieuwe boek, en nog veel meer. Alleen voor de prachtige foto’s van de Langedijker Locaties zou iedere Langedijker de glossy moeten lezen.

 

Op 8 mei wordt iedereen verwelkomd met mooie muziek van Octave Species (Chris Dekker en Kiek), koffie met gebak, prachtige woorden van Afra Beemsterboer, een korte speech van Marieke, onthulling van de glossy en nog meer! Na het officiele gedeelte kan iedereen een exemplaar van de gratis glossy krijgen en Afra hoopt natuurlijk dat ook veel mensen de nieuwe roman ’Banden van vroeger’ zullen kopen (14,99).

 

Voor de mensen die niet kunnen komen: de glossy is vanaf 9 mei ook beschikbaar in Het Behouden Huis, Bibliotheek Langedijk en Dorpshuis de Geist. Mochten er geen exemplaren meer zijn, email dan even naar info@lieflangedijk.nl

 

Prijsvraag

In de glossy is ook een prijsvraag opgenomen, waardoor mensen een gesigneerd exemplaar van ’Banden van vroeger’ kunnen winnen!

 

Mis het niet en kom op 8 mei naar het Behouden Huis!

 

 

160321.1 A5 uitnodiging v03 160321.1 A5 uitnodiging v03