Dorcaswinkel in Broek op Langedijk zoekt vrijwilligers

De Dorcaswinkel in Broek op Langedijk is ruim vier jaar geleden gestart en blijkt een groot succes. Mensen die spullen over hebben én mensen die graag kopen in een kringloopwinkel voor het goede doel hebben onze winkel gevonden. Daar zijn wij en de allerarmsten heel blij mee. Het gaat zelfs zo goed, dat we met 600 m2 zijn uitgebreid. De vrijwilligers hebben nu meer werkruimte en de diverse artikelen kunnen we ruimer en mooier neerzetten in de winkel. Maar… u begrijpt het al: we hebben dan ook meer vrijwilligers nodig.

Welke taken hebben onze vrijwilligers? Bij de inbreng worden er artikelen in ontvangst genomen en de gevers worden natuurlijk vriendelijk bedankt. Er zijn mannen die met de vrachtauto goederen ophalen of bezorgen. Meubels worden in elkaar gezet en op de elektra-afdeling worden apparaten e.d. getest. Kleding en huishoudelijke goederen worden gesorteerd en daarna geprijsd. Gaat u graag met klanten om, dan kunnen we U in de winkel gebruiken om de klanten te adviseren en goederen aan te vullen. Werkt U liever achter de schermen, dan is ook daar voldoende te doen. We bekijken samen welke taken het beste bij U passen.

De openingstijden van de winkel zijn: dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00u tot 15.00u.  De vrijwilligers komen drie kwartier eerder. Buiten openingstijden zijn we ook regelmatig aan de slag.

De gehele opbrengst gaat naar de projecten van Dorcas.

Dus heb je tijd over en wil je  Dorcas komen helpen en daarmee dus de allerarmsten, geef je dan op bij  Ans Groot 072-5711948 of kom eens kijken in de winkel : Dulleweg 1 in Broek op Langedijk, 0226-340322

Graag tot ziens!

 

 

Schermafbeelding 2016-05-17 om 14.58.15 Schermafbeelding 2016-05-17 om 14.58.15