Extra begeleiding voor deelnemers Route 65 van Cool

65-plussers die willen deelnemen aan de activiteiten van Route 65 van Cool kunst en cultuur maar niet zelfstandig naar Cool kunnen komen, kunnen vanaf nu rekenen op begeleiding van een enthousiast vrijwilligersteam.


Het Route 65-team is speciaal in het leven geroepen om mensen te begeleiden bij een bezoek aan Cool. Het Route 65-team komt, indien gewenst, ook bij de geïnteresseerden op bezoek om meer te vertellen over de culturele route. Tevens bespreken zij de mogelijkheden om samen deel te nemen aan activiteiten.
 

Route 65
Onder de naam Route 65 organiseert Cool kunst en cultuur meerdere keren per jaar, een maand lang een ‘culturele route’ voor 65-plussers uit Heerhugowaard en omgeving. Iedere route bevat een afwisselend programma met lezingen, films, concerten, workshops, voorstellingen en culinaire ontmoetingen rondom een landenthema. Tijdens de aanstaande zomervakantie staat Route 65 geheel in het teken van Brazilië. Vanaf de derde week van juni is het volledige programma van Route 65 Brazilië te vinden op www.coolkunstencultuur.nl.

 

Koffieochtenden

In de periodes tussen de verschillende Routes is er gelegenheid om tijdens koffieochtenden in gesprek te gaan met andere bezoekers en vrijwilligers. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan men kennismaken met Cool en Route 65. De eerstvolgende koffieochtend vindt plaats op donderdag 26 mei om 10:30 uur in Café Cool.

 

Deelnemen
Wilt u graag deelnemen aan Route 65, maar is het voor u niet mogelijk om zelfstandig naar Cool te komen? Bezoekt u het liefste activiteiten onder begeleiding of samen met iemand anders? Of wilt u als vrijwilliger betrokken zijn bij Route 65 en heeft u ervaring met het werken met senioren? Meld u dan aan via route65plus@coolkunstencultuur.nl of 072 534 7662 en vraag naar Sanne Smienk of Marit Beers.

Oranjefonds
Het Oranjefonds waardeert het initiatief van Cool om het succesvolle Route 65 voor iedereen toegankelijk te maken. Zij ondersteunen Route 65 met een financiële bijdrage voor de organisatie in 2016 en 2017.
 

cool-vooraanzicht cool-vooraanzicht