Open Dag Cool kunst en cultuur

Op zaterdag 4 juni houdt Cool kunst en cultuur weer haar jaarlijkse Open Dag. Tussen 13.00 en 16.00 uur kan jong en oud kennismaken met het cursusaanbod van Cool en zich laten inspireren door alle activiteiten op het gebied van muziek, theater & musical en beeldende kunst.

Instrumenten uitproberen

Scheuren op de gitaar, rammen op een drumstel en kijken of je meteen geluid uit de dwarsfluit krijgt? Tijdens de Open Dag kunnen de bezoekers diverse instrumenten uitproberen. Ook kun je plaatsnemen in de dj-booth en je eigen plaat mixen.

 

Workshops
Tijdens de Open Dag zijn er diverse workshops voor kinderen en volwassenen. Zo kunnen de allerkleinsten kennismaken met muziek in de workshop Muziek op Schoot, kunnen kinderen even in de huid van een ander kruipen in de Theaterworkshop of meezingen met het Kinderkoor. Ook is er een Open Atelier waar o.a. linosneden gemaakt kunnen worden en kan de kunst worden afgekeken bij live beeldhouwen. Óp het podium van de theaterzaal kan jong en oud meedoen met de Percussieworkshop of experimenteren met de boomwhackers.

Optredens
Het publiek kan zich ook laten inspireren door de verschillende optredens door het hele gebouw van Cool. Zo zullen leerlingen van Cool hun kunsten vertonen maar ook docenten laten van zich horen. De verschillende ensembles en bands laten zien en horen hoe leuk het is om samen muziek te maken.

Nieuw cursusaanbod

In cursusjaar 2016-2017 starten diverse succesvolle cursussen zoals de Instrumentenproeverij, de DJ-cursus en de Musicalproductieklas opnieuw. Ook zijn er weer nieuwe cursussen aan het aanbod toegevoegd zoals Theatersport en diverse fotografiecursussen. Het volledige cursusaanbod staat op de website van Cool of in de nieuwe educatiebrochure, te verkrijgen bij de servicebalie van Cool.

Meer informatie
Meer informatie over de Open Dag bij Cool is de vinden op www.coolkunstencultuur.nl. Voor meer informatie over het cursusaanbod kunt u contact opnemen met Cool via info@coolkunstencultuur.nl of 072 – 534 76 62.

 

Open Dag Cool kunst en cultuur 2016 (Foto Frits de Beer) Open Dag Cool kunst en cultuur 2016 (Foto Frits de Beer)