Bedspecial organiseert clinic voor Beddenrace Langedijk

Beddenracevereniging Bedspecial organiseert speciaal voor Beddenrace Langedijk een heuse beddenraceclinic. Op vrijdagavond 1 juli om 19:30 uur organiseren zij in Noord-Scharwoude een trainingsclinic. Deelnemers en geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden.

 

”Wij hebben vaak de reactie ontvangen dat je voor beddenracen een goede conditie moet hebben en dat dit het struikelblok is om niet mee te doen. Conditie is deels belangrijk, maar deelnemers vergeten vaak de techniek. Met name techniek is een heel belangrijk onderdeel. Met een goede techniek bespaar je veel kracht, je loopt minder en je houd het bed op snelheid. Wij zijn ontzettend blij dat Bedspecial deze fijne kneepjes van de sport wil delen met alle deelnemers”, aldus SportEvents Langedijk.

 

Beddenracevereniging Bedspecial is een begrip in de sport. Zo organiseren zij diverse beddenraces in de regio. Tevens wordt er wekelijks getraind met een groep enthousiastelingen. ”Wij hopen dat door deze clinic deelnemers net zo enthousiast worden over beddenracen als wij. Wil je mee doen? Laat het ons even weten en geef door of je in bezit van een beddenracebed bent of niet.”

 

Datum + tijd: vrijdag 1 juli om 19:30 uur.
Locatie: De Mossel 53 te Noord-Scharwoude.
Kosten: Gratis aanmelden voor de clinic kan via info@bedspecial.nl.

 

Inschrijven voor Beddenrace Langedijk kan via www.SportEventsLangedijk.nl.

 

beddenrace (167 van 311) beddenrace (167 van 311)