Vooraankondiging: Duurzame Doe Dag

Maak op een leuke manier kennis met duurzame doelen

Op zaterdag 22 oktober organiseert Millenniumgemeente Langedijk een Duurzame Doe Dag in museum BroekerVeiling in Langedijk. Het evenement bestaat uit twee delen: ’s middags is het museum vrij toegankelijk, ’s avonds is er een besloten bijeenkomst.

De bedoeling van deze dag is dat de regio op een leuke en ontspannen wijze kennismaakt met uiteenlopende duurzame ontwikkelingen en het streven naar een CO2-neutrale gemeenschap in 2030. Uitgangspunt van de dag is dat duurzaamheid leuk, uitdagend en inspirerend kan zijn!

 

’s Middags zijn er verschillende activiteiten voor zowel kinderen als volwassen. In diverse stands bieden we informatie over lokale, duurzame initiatieven, er is een creatieve workshop en een aantal unieke demonstraties. 

’s Avonds is er een exclusieve bijeenkomst voor ondernemers, relaties en politici. Naast een muzikaal onthaal en een verrassend duurzaam diner, is er een inspirerende lezing over duurzame toepassingen in de regionale (voedings)industrie. 

 

De middagbijeenkomst is vrij toegankelijk, voor het aangeklede diner wordt een bijdrage gevraagd. 

Het volledige programma is binnenkort bekend en wordt eind juli toegestuurd. Op basis daarvan kan men zich inschrijven voor de besloten bijeenkomst. 

 

Schermafbeelding 2016-07-11 om 13.29.44 Schermafbeelding 2016-07-11 om 13.29.44