Nieuws van Fair-Nu

Fair-Nu is ook aanwezig op de Leuke Dingen Markt op 27 aug in Oudkarspel

Vanwege enorm succes hebben onze inkopers kortgeleden onze collectie van het bijzondere “Servies met de Haan” flink aangevuld. Bent u geïnteresseerd, wacht dan niet te lang met uw aankopen want eerder hebben wij diverse gegadigden moeten teleurstellen. Ook onze kleurrijke, katoenen kwaliteitshangmatten en hangstoelen uit Zuid-Amerika zijn nog ruimschoots leverbaar. Nu de zon zich vaker laat zien en de temperatuur stijgt zal de interesse voor dit geweldige item voor “lome onthaasters” zeker toenemen!
Diverse leuke artikelen voor bruidsparen en geliefden liggen pontificaal uitgestald in onze etalage, en voor het “gevolg” van een mooie relatie kunt bij ons ook terecht: wij hebben vele schattige en handige kraamcadeautjes in ons assortiment!

Op zaterdag 27 augustus a.s. presenteren wij ons met een goedgevulde stand op de Leuke Dingen Markt in Oudkarspel. Speciale aandacht gaat naar de chocolade van Tony Chocolonely. Deze is verkrijgbaar in bekende en ook soms ongewone, maar altijd overheerlijke smaken!

Verder vullen wij binnenkort onze voorraad wierook en geurige bijenwas aan.


Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de winkel en Fair-Nu op Facebook.

U bent en blijft van harte welkom in de Fair-Nu wereldwinkel!

 

FAIR-NU * Dorpsstraat 589 * 1723HB * Noord Scharwoude info.fairnu@gmail.com * tel.nr:0226-321381 

fairnuwereldwinkel fairnuwereldwinkel