Mantelzorg bij Wonen Plus Welzijn Langedijk

Wonen Plus Welzijn: Lokaal, laagdrempelig, samen sterk voor ieders welzijn! Een welzijnsorganisatie waar men terecht kan voor diverse diensten, welzijnsadvies, cursussen en activiteiten. Adres: Dokter Wilminkstraat 16, 1723 XN, Noord-Scharwoude. Tel. 0226-318050 of mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl.

Vooraankondiging voor Langedijker mantelzorgers

Wie langdurig zorgt voor een zieke naaste, is mantelzorger. Dat is een intensieve rol. Bent u mantelzorger en wilt u graag meedenken over vormen van ondersteuning? Kom dan op zaterdag 10 september van 13.30 tot 17.30 uur naar het Behouden Huis in Oudkarspel. Op deze middag wordt u als mantelzorger tevens verwend met een prachtige, historische rondvaart. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Provincie, gemeente Langedijk en Wonen Plus Welzijn. Houd de media in de gaten voor meer informatie en zet deze datum alvast in uw agenda.

 

Mantelzorger, wie vraagt er eens naar u?

Mantelzorg overkomt u wanneer een naaste ineens zorg nodig heeft. Automatisch gaat u in de help modus en doet u wat nodig is. Maar als de tijd verstrijkt en iedereen om u heen gaat weer over tot de orde van de dag, dan kan de behoefte ontstaan aan een luisterend oor. Iemand die even met u meedenkt. Gelukkig staat u er niet alleen voor en kunt u ondersteuning krijgen. Denk aan praktische hulp, een oppas-vrijwilliger, of  iemand die samen met u kijkt naar een oplossing wat het beste past in uw situatie. Ook kunt u terecht voor lotgenotencontact of kan de Mantelzorgmakelaar regeltaken uit handen nemen. Tenslotte kunt u ook een beroep doen op een z.g. maatje. Voor meer informatie: Tel. 0226-318050 of mail naar i.ruijter@wonenpluswelzijn.nl

logo wonenpluswelzijnlangedijk logo wonenpluswelzijnlangedijk