Eerste gedichtenbundel “MIJN NIEMANDSLAND” van de Langedijker Ben Wansink

“Mijn Niemandsland” luidt de titel van de eerste gedichtenbundel van Langedijker Ben Wansink. De bundel bevat gedichten die het hele leven beslaan, van geboorte, liefde tot aan de dood.

Na een onderwijsloopbaan van ruim 42 jaar werd het tijd, volgens Wansink, om zijn liefde voor het gedicht om te zetten in een eigen bundel. Vanaf zijn jeugd was hij reeds bezig met het maken van gedichten. Ben Wansink schreef daarnaast in het verleden ook teksten voor revuegezelschappen en zijn gedichten werden soms gebruikt bij symposia. Bovendien is Ben Wansink een verdienstelijk tekenaar die ook daarmee regelmatig anderen plezierde. Nu heeft hij zijn volle aandacht op het produceren van gedichten gericht.

De reacties hierop zijn zeer positief: zijn uitgeverij bestempelt hem als een dichter met een prettige schrijfstijl die het talent bezit om in vloeiende zinnen een melodieus vers te maken. De thema’s zijn herkenbaar en hebben de kracht de lezer tot nadenken aan te zetten.

De gedichten van Ben Wansink zullen zeker een plaats binnen de Nederlandse dichterswereld vinden!

“Mijn Niemandsland”

uitgeverij Boekscout te Soest, ISBN 978-94-022-2792-5  prijs € 12,95

 

Ben Wansink heeft zich ook aangesloten bij de groep Langedijker auteurs die meedoen met het evenement ’Verhalen Halen’. Op 25 september 2016 vindt de tweede editie van ’Verhalen Halen’ plaats in Noord-Scharwoude.

benwansink gedichtenbundel benwansink gedichtenbundel