Solo album Helen Botman 'I Sing' komt er aan

Win een kaartje voor 'I Sing' release concert in theater De Vest op 13 oktober

Op 12 oktober lanceert zangeres Helen Botman haar eerste solo album met de titel ’I Sing’.

Geïnspireerd door grootheden als Joni Mitchell, Carole King en Eva Cassidy schreef Helen persoonlijke songs over liefde, afscheid en verlangen.

Helen noemt haar songs: Observerend. Reflectief. Speels. Kwetsbaar. Luisterrijk.

 

’I Sing’ is een album waar Marieke Neesen van Lief Langedijk ook naar toe leeft. Financieel heeft Lief Langedijk een bijdrage geleverd, zodat Helen ook haar album kon maken.

In 2016 tijdens het Lief Langedijk Concert wou Helen graag werken met het Red Limo String Quartet. Dit was erg succesvol en het Red Limo String Quartet heeft daarna ook meegewerkt aan de albumopnames van ’I Sing’.

 

Releasetour

Helen heeft een releasetour rondom de lancering van het album:

13.10 Theater De Vest, Alkmaar

14.10 Bij Anna, Anna Paulowna

18.10 Ruïnekerk, Bergen NH

20.10 Huis Verloren, Hoorn

26.11 Aris Bouwens, Noord-Scharwoude

 

Helen treedt dan op met Ton Nieuwenhuizen (bas), Rob Stoop (piano) en Arthur Lijten (drums). Deze muzikanten hebben ook meegewerkt aan het album.

 

Een prachtige recensie van Ruud Meijer, muziekjournalist staat op de website van Helen Botman. Hij noemt Helen: ’de vrouw met stembanden in je hart’.

 

En daar wil ik mij graag bij aansluiten. Helen raakt iedereen met haar muziek. Ik ben dolblij dat ik haar een zetje heb mogen geven om ’I Sing’ te maken.

 

Win een kaartje voor concert op 13 oktober in De Vest

Lief Langedijk geeft 10 kaartjes weg voor het ’I Sing” release concert van Helen Botman op 13 oktober in De Vest. Het zijn speciale kaartjes nl: een plaats op de eerste rij, een gesigneerd album en een meet & greet na afloop van het concert!

Wil je een kaartje winnen, doe dan het volgende:

Verzin een leuke felicitatie voor Helen en email die naar info@lieflangedijk.nl. Het kan een felicitatietekst zijn of een plaatje, of nog iets anders. Alles mag.

 

Inzenden kan tot en met vrijdag 7 oktober!

De winnaars krijgen via email bericht.

 

 

P.S. Het volgende Lief Langedijk Concert is op 25 maart 2017 en dan komt Helen optreden met het Red Limo String Quartet en met Ton Nieuwenhuizen, Rob Stoop en Arthur Lijten!

HelenBotman-ISing-bySaskiaKerkhoff-liggend-web HelenBotman-ISing-bySaskiaKerkhoff-liggend-web