Workshops voor kids in de herfstvakantie bij Cool

 

Wie binnenkort herfstvakantie heeft hoeft zich niet te vervelen. Van woensdag 19 tot en met vrijdag 21 oktober kunnen kinderen bij Cool kunst en cultuur verschillende muzikale workshops volgen.

 

Kennismaken met muziek
Peuters van 2-3 jaar kunnen op donderdag 20 oktober meedoen met de workshop Muziek op Schoot. Hierbij worden al zingend, dansend en spelend allerlei ontwikkelingsgebieden van het kind gestimuleerd. (Groot)ouders doen gezellig mee! Kinderen tussen de 4 en 6 jaar kunnen dezelfde dag zelf komen ervaren hoe leuk muziek (maken) is in de workshop Dans en Speel. Onder leiding van de docent wordt er gezongen, gedanst en gespeeld op verschillende instrumentjes.

                          
Hits voor Kids
Alle kinderen van 7-12 jaar die altijd staan te zingen voor de spiegel of onder de douche kunnen in de workshop Hits voor Kids op woensdag 19 oktober meezingen met bekende nummers van het Junior Songfestival, de Kids Top 20 en Kinderen voor Kinderen. Er wordt afgesloten met een kleine presentatie.

Drums & Beats
Lekker even losgaan op de djembé? In de workshop Beat it! op woensdag 19 oktober leren kinderen van 7-12 jaar eenvoudige ritmes spelen op verschillende percussie-instrumenten. Alle Hardwells en Afrojacks in de dop kunnen meedoen met de workshop DJ voor beginners (7-15 jaar) op vrijdag 21 oktober. Hoe werkt de moderne dj-apparatuur? Welke muziekstijlen kun je combineren? In deze workshop leer je de belangrijkste skills voor het draaien.

Informatie & inschrijven

Kijk voor meer informatie over de workshops op www.coolkunstencultuur.nl (klik op theater). Aanmelden voor de workshops kan zowel via de website als bij de servicebalie van Cool (tel. 072 576 09 55). Bij alle workshops is een glaasje limonade en wat lekkers inbegrepen.


 

Beat it - Workshops herfstvakantie Cool (foto Frits de Beer) Beat it - Workshops herfstvakantie Cool (foto Frits de Beer)