Fair-trade week ook bij SARI Fair Fashion

Fairtrade week, SARI Fair Fashion doet mee.
Eerlijke handel? Ja, natúúrlijk! Gelukkig is dat is de meeste gevallen zo. Maar soms niet… en dan is het goed dat er mensen zijn die zich daar druk over maken en met kleine beetjes tegelijk proberen die misstanden te verhelpen. Klein begonnen en nu niet meer weg te denken: Fairtrade producten. Eerlijke handel. Waarmee ieder krijgt wat hij/zij verdient en daarmee een menswaardig bestaan kan opbouwen met scholing, medische zorg en een gezonde leefomgeving. Duurzame armoedebestrijding!

Jij kunt iedere dag een bijdrage leveren aan duurzame armoedebestrijding. Heel makkelijk door te kiezen voor fairtrade producten. Zo fijn dat Gemeente Langdijk een Fairtrade gemeente is want de keuze is reuze binnen onze gemeente: koffie, fruit, bedlinnen, cadeau-artikelen, kleding en nog veel meer.

Echt, elke dag kun je de eerlijke keuze maken. Met jouw aanschaf werk je mee aan eerlijke handel want de koffieboer, de bananenkweker, de werknemers van de katoen- of bamboeplantages ontvangen een eerlijke prijs voor hun producten. En dankzij eerlijke handel werken ze onder menswaardige omstandigheden: géén kinderarbeid, géén extreem lange werkdagen; wél aandacht voor milieuvriendelijke productieprocessen.


Van 29 oktober tot en met 6 november is het weer Fairtrade Week! En SARI Fair Fashion doet natúúrlijk mee, met waar we al bijna 20 jaar goed in zijn: mooie mode met meerwaarde.

 

Met de kadomaand in aantocht hebben we een leuke aanbieding: sokken van bamboe, met een mooi dessin voorvijf euro.


Kom naar de winkel, de (eerlijke) koffie staat klaar. 
 

 

SARI Fair Fashion team Langedijk

Dorpsstraat 547

1723 HA Noord Scharwoude

 

1102161 1102161