Werkende  mantelzorgers ondersteunen elkaar

Wonen Plus Welzijn biedt werkende mantelzorgers de gelegenheid om samen ervaringen en tips uit te wisselen. Mantelzorgers zijn vaak dag en nacht in touw om te zorgen voor hun naaste en moeten dit combineren met hun baan. Op deze manier kan het zorgen een eenzame gelegenheid worden, waarbij zij erg op zichzelf terug worden geworpen. Om mantelzorgers te ondersteunen wil Wonen Plus Welzijn hen de gelegenheid geven om samen, eens per maand elkaar te ontmoeten en elkaar te versterken.

Onderwerpen van gesprek kunnen zijn: hoe los ik bepaalde praktische problemen op? Of hoe blijf ik overeind wanneer ik de zorg uit handen moet geven? Waar kan ik terecht voor ondersteuning en welke mogelijkheden zijn er voor hulp? De bijeenkomsten kunnen in onderling overleg eens in de maand  ’s avonds worden gepland en zijn gratis, de koffie en thee is 1 euro.

Wilt u als mantelzorger meedoen met deze groep? Meld u dan aan bij Wonen Plus Welzijn, i.ruijter@wonenpluswelzijn.nl of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Irene Ruijter, 0226-318050

logo wonenpluswelzijnlangedijk logo wonenpluswelzijnlangedijk