Personenalarmering ook buiten uw woning mogelijk!

Vind u het ook fijn om lekker even te wandelen maar heeft u wel personenalarmering nodig. De alarmering van Wonen Plus Welzijn kan u hierbij helpen. Deze alarmering kunt u binnen in uw woning gebruiken en daar buiten.

Eén druk op de knop en u alarmeert drie personen tegelijk. De persoon die als eerst reageert, daar krijgt u contact mee. Voordeel van dit apparaat is dat uw voicemail herkent en doorbelt naar de andere contactpersonen. Bij vele apparaten die verkocht worden moeten de voicemails uitstaan omdat u anders praat tegen een voicemail en dat u dan geen hulp krijgt. Met dit apparaat gebeurd dit niet, het apparaat belt net zolang door tot u hulp krijgt!

De kosten van een personenalarmering van Wonen Plus Welzijn zijn €21,95 per maand. Hiervoor krijgt u het apparaat ter beschikking. Wij instaleren het apparaat voor u en krijgt u uitleg. Indien gewenst bij u thuis. Bij storingen aan het apparaat zorgen wij binnen 24 uur (tijdens werktijden) voor een oplossing.

Wilt u meer informatie of de alarmering aanvragen neem contact op met Wonen Plus Welzijn info@wonenpluswelzijn.nl of 0224-273140.

logo wonenpluswelzijnlangedijk logo wonenpluswelzijnlangedijk