Vrijwilligers gezocht Wonen Plus Welzijn Langedijk

Wonen Plus Welzijn: Lokaal, laagdrempelig, samen sterk voor ieders welzijn! Een welzijnsorganisatie waar men terecht kan voor diverse diensten, welzijnsadvies, cursussen en activiteiten. Adres: Dokter Wilminkstraat 16, 1723 XN, Noord-Scharwoude. Tel. 0226-318050 of mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl.

 

 

Voor de volgende diensten zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Misschien zit er iets voor u bij? Postbezorger Broek op Langedijk. Bent u graag in de buitenlucht en wandelt u graag? Dan zijn we op zoek naar u voor het bezorgen van de post in Broek op Langedijk. Het gaat met name om verzendingen van ons WPW magazine. Eens per 3 maanden. En wanneer er post is, eens per 2 weken. Meld u aan bij Ineke Vroling, tel. 0226-318050 of mail naar i.vroling@wonenpluswelzijn.nl

Ondersteuning bij activiteiten Doet en Ontmoet zoekt nog een aantal vrijwilligers voor ondersteuning bij de activiteiten. Wat is Doet en Ontmoet: Een ideale gelegenheid om mensen te ontmoeten en voor voor een kopje koffie, een spel, iets creatiefs en wat gezelligheid. Buiten deze bijeenkomsten om ontstaan er vaak ook leuke contacten en afspraken. Misschien is de ‘Doet en Ontmoet’ groep ook wel iets voor u? U bent van harte welkom om binnen te lopen op de maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 welkom. Maandag in Veldzorg te Broek op Langedijk, Dinsdag in de Geist te St. Pancras, Donderdag in het Behouden Huis in Oudkarspel en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de Overbrugging te Noord-Scharwoude. Doet en Ontmoet start in januari ook in Buitenzorg.

Bent u geïnteresseerd? Neem even contact op met via tel. 0226-318050 of mail naar s.tijm@wonenpluswelzijn.nl.

Ondersteuning bij personenalarmering: Wonen Plus Welzijn biedt sinds kort personenalarmering aan. Een innovatief system via gps, waardoor men altijd bereikbaar is en hulp kan oproepen als dat nodig is. Bent u in het bezit van een smartphone (Android of Iphone) en u heeft daar voldoende kennis van of wilt u daar kennis van krijgen? Vind u het leuk om anderen te helpen, uitleg te geven over de mogelijkheden van personenalarmeringssystemen, het systeem instellen en indien nodig beheren? Het is handig als u in het bezit van een vervoersmiddel, want het is mogelijk dat u bij de persoon thuis komt als dat nodig is.

Wilt u ons helpen? Laat het weten door een mail te sturen naar Jaleesa Sax-Neels, j.sax-neels@wonenpluswelzijn.nl of neem contact op met tel. 0224-273140.

 

logo wonenpluswelzijnlangedijk logo wonenpluswelzijnlangedijk