Feestelijke opening Anbouw

Op donderdag 26 januari 2017 zijn belangstellenden van harte welkom bij de feestelijke opening van het nieuwe adres van Wonen Plus Welzijn Langedijk: de Anbouw. Een ontmoetingsplek in de buurt, voor de buurt. Door vele enthousiaste vrijwilligers zijn bergen werk verzet om de verhuizing van de voormalige locatie de Overbrugging naar het nieuwe gebouw te realiseren. U bent de gehele dag welkom, van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Om 10.30 uur is er een openingshandeling door klusvrijwilligers en een woord van de directie. De gehele dag zijn er doorlopend rondleidingen door het gebouw. Komt u met de auto? Parkeer dan a.u.b. in de directe omgeving i.vm. een beperkt aantal parkeerplaatsen. Adres: De Anbouw, Dorpsstraat 610, Noord-Scharwoude. 

 

Wonen Plus Welzijn is een welzijnsorganisatie waar men terecht kan voor diverse diensten, welzijnsadvies, cursussen en activiteiten. Adres: De Anbouw, Dorpsstraat 610, 1723 AJ Noord-Scharwoude. Lokaal, laagdrempelig, voor ieders welzijn. Tel. 0226-318050 of mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl.

anbouw anbouw