Museum BroekerVeiling zoekt Assistent Beheerders op vrijwillige basis

 

Bij Museum BroekerVeiling zorgen wij ervoor jaarlijks zo’n 50.000 bezoekers van een heerlijk dagje uit kunnen genieten. Dit realiseren wij met een klein betaald team maar vooral door middel van de inzet van onze ruim 120 vrijwilligers die zich met enthousiasme inzetten voor het behoud van dit unieke stukje Noord-Holland.

 

Voor de dagelijkse werkzaamheden heeft onze beheerder assistentie nodig. We zijn op zoek naar een groepje assistent beheerders die samen de beheerder kunnen bijstaan.

 

Wij zoeken

Iemand die zich vol enthousiasme wil storten op zijn/haar taak, en zelfstandig aan de slag kan. Samen met je mede assistent beheerders ga je proactief aan de slag en pakt dingen op die gebeuren moeten. Een manusje van alles die in overleg met zijn mede assistent beheerders een aantal dagdelen per week aanwezig kan zijn.

 

Wij bieden 

Een prachtige plek om bij betrokken te zijn, reiskostenvergoeding en een heleboel enthousiaste collega’s. Kan je je in deze beschrijving herkennen en ben jij dat manusje van alles?

Neem dan contact op met Renée Korver-Michan of Corina de Haas via 0226-313807 of reservering@broekerveiling.nl. Kijk voor een meer gedetailleerde beschrijving van de taken op onze website: www.broekerveiling.nl/contact/vacatures.

 

2 Afmijnlokaal + rondvaartboot groot 2 Afmijnlokaal + rondvaartboot groot