Interview met Lousette Blekendaal over haar 2e boek 'Beestachtig'

Lousette Blekendaal uit Zuid-Scharwoude heeft een 2e boek geschreven met als titel ’Beestachtig’. Het boek is uitgegeven bij Boekscout en kost 15,99 (74 pagina’s). Geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen goed te lezen. Gebaseerd op een werkelijke gebeurtenissen in Lousette’s leven.

 

Inhoud van het boek:

Een jong meisje koopt op internet spelenderwijs een paard. Zij weet niet hoe ze met dit wilde paard om moet gaan. Hierdoor ontstaat er een hoop dierenleed en als klap op de vuurpijl verhuist zij van de ene op de andere dag naar het buitenland. Het paard blijft achter. Gelukkig is er iemand die de zorg wil dragen voor dit dier. Op deze manier krijgt dit waargebeurde verhaal toch een goede afloop.

 

Interview:

Een interview met Lousette Blekendaal is te beluisteren als podcast op www.lieflangedijk.nl Het interview is te vinden op de homepagina of op de pagina over Lousette, te vinden onder het kopje verhalen halen.

 

Boekpresentatie:

Op zaterdag 11 februari houdt Lousette een boekpresentatie in de Sociale Winkel in het Winkelcentrum BroekerVeiling in Broek op Langedijk. Van 11.00-14.00 uur.

beestachtig beestachtig