Kookworkshops bij Hortus Alkmaar

Wil je leren hoe je gezond én tegelijk ook lekker kunt koken? Doe dan mee met een van de kookworkshops van voedingsdeskundige Krista Boots. Bij alle workshops krijg je eerst uitleg, dan ga je koken en daarna gezamenlijk eten.

Gezonde lunches en broodbeleg
Een goede lunch is belangrijk, maar hoe zorg je ervoor dat je een maaltijd eet die niet alleen maar vult maar ook voedt. En als je een keer gaat voor gemak en een smaakvolle boterham eet, wat doe je er dan op? Tijdens deze workshop krijg je lekker veel inspiratie om gevarieerd aan de slag te gaan. Je krijgt ook veel informatie over brood. Want wat is nu het verschil tussen tarwe en spelt en tussen bloem en meel? Je komt er alles over te weten.

Vitaal ouder worden
Heb je altijd al willen weten welke vitamines, mineralen en bouwstoffen je helpen om je lichaam in topconditie te houden? Wil je graag je levensstijl veranderen? Daar is het nooit te laat voor! Tijdens deze workshop krijg je tips hoe je gemakkelijk aan de slag kunt. Ook leer je gebruik te maken van hoogwaardige blenders, die met geavanceerde technieken zorgen voor de allerbeste vitale voeding.

Haal meer energie uit je voeding
Ben je soms erg vermoeid en kun je wel wat meer energie gebruiken? Dan is deze workshop iets voor jou! Deze avond gaan we het hebben over welke voeding energie vreet en welke voeding er nu juist voor zorgt dat je je energiek voelt! Je krijgt achtergrondinformatie over het centrale orgaan voor je energiehuishouding, de lever. Tevens gaan we praktisch aan de slag met heilzame kruiden en specerijen, energierijke granen, natuurlijke zoetmiddelen en verse biologische groenten.

Data en tijden:
Gezonde lunches en broodbeleg: 28 februari van 19.00 – 22.00 uur
Vitaal ouder worden: 14 maart van 18.15 – 21.30 uur
Haal meer energie uit je voeding: 30 maart van 18.15 – 21.30 uur
Adres: Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar
Aanmelden: info@hortusalkmaar.nl of 072-5669639.

38917826_ml (1) 38917826_ml (1)