Inspiratie avond Millenniumgemeente Langedijk

De kracht van verbinding!

 

Als lokale ondernemer heb je wellicht wel eens nagedacht over duurzame bedrijfsvoering. Een bedrijf is niet alleen afhankelijk van een goed financieel beleid. Rendement heeft ook te maken met bescherming van het milieu, het benutten van talenten van medewerkers en stabiliteit van de samenleving.

Voor veel stichtingen, kerken en scholen is het begrip ‘duurzaamheid’ vaak een vage term. Duurzaamheid met betrekking tot het verenigingsleven laat zich soms moeilijk definiëren. Als regel wordt in dit verband duurzaamheid omschreven als ‘realisatie van projecten die door besparing en vergroening een positief milieueffect hebben’. 

Millenniumgemeente Langedijk zet zich al bijna tien jaar in voor een meer duurzame samenleving. Op donderdag 6 april organiseren we hierover een Inspiratie Avond in dorpshuis de Geist, Vinkenlaan 7 in Sint Pancras. Vanaf 19.15 uur ben je welkom, we starten om 19.30 uur.

Tijdens deze avond willen we lokale ondernemers, het verenigingsleven en inwoners van Langedijk met elkaar verbinden en vragen gezamenlijk mee te denken over realisatie van vier Global Goals (ontwikkelingdoelen).

De avond wordt geleid door een zeer inspirerende spreker en verbinder. Die verwacht dat je je mobiel meeneemt, want we gaan onder andere virtueel aan de slag!

 

We dagen je uit en vragen wat jij kunt bijdragen aan duurzame initiatieven en ontwikkelingen in de regio.
Kom ook op 6 april naar de Geist!

 

We nodigen je ook van harte uit om geïnteresseerde collega’s
of clubgenoten mee te nemen.

Laat ons weten dat je komt, tenslotte kunnen we het alleen maar samen!

Schermafbeelding 2017-03-23 om 15.41.17 Schermafbeelding 2017-03-23 om 15.41.17