Veilig wonen in je huis

informatiebijeenkomst in de Anbouw

Babbeltrucs aan de deur komen steeds vaker voor, hoe gaan we hiermee om? Hoe kunnen we veiliger wonen in ons huis? Hoe kunnen we veilig blijven wonen en onze zaken regelen, ook als we wat ouder worden?

Op donderdag 30 maart  is er een  informatiemiddag over veilig wonen in uw huis. Het komt steeds vaker voor dat mensen zich voordoen als een professional van een bedrijf om zo uw huis binnen te komen. Door een zogenaamde babbeltruc aan de deur komt veel diefstal voor.

Tijdens deze middag wordt uitleg gegeven over het omgaan met babbeltrucs. Ank Polle van het Rode kruis komt vertellen over het veiliger maken van onze woning. Daarnaast komt een notaris van Heijne bewindvoering vertellen over hoe u uw zaken kunt regelen, ook als u wat ouder wordt. Voor tips over het veiliger maken van onze buurt, zal de wijkagent aanwezig zijn. Kortom een informatieve bijeenkomst die bijdraagt aan uw veiligheid in Langedijk.

De bijeenkomst is van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Anbouw, Dorpstraat 610 in Noord-Scharwoude.  Toegang is €1,- incl. twee kopjes koffie. Aanmelden is gewenst. Voor meer informatie: Wonen Plus Welzijn, Tel.: 0226 318 050. Mail: langedijk@wonenpluswelzijn.nl

opening anbouw (3 van 49) opening anbouw (3 van 49)