Noord-Scharwoudse zussen bij Galerie Ronald Kraayeveld

Tot en met zaterdag 1 juli exposeren Sasja en Annalinda Wagenaar hun schilderijen en objecten bij Galerie Ronald Kraayeveld in Noord-Scharwoude. Opgegroeid aan de Willem de Zwijgerstraat in Noord-Scharwoude, wonen en werken de zussen Sasja (1959) en Annalinda (1967) al jaren in een oude vlasschuur langs het Noordzeekanaal. Het is voor beiden de eerste keer dat zij in hun geboortedorp exposeren. Hun werk zou aanvankelijk alleen worden getoond tijdens de Kunstroute Langedijk van 4 en 5 juni, maar de belangstelling was zo groot dat de werken een maand langer in de galerie blijven. 

 

Sasja Wagenaar werkt in de traditie van zeventiende-eeuwse Hollandse en Vlaamse schilders. Haar stillevens worden sinds 2004 uitgebreid getoond bij galeries in Nederland en op kunstbeurzen in Hamburg, Karlsruhe en Londen. Van Annalinda zijn er objecten en foto’s, van haar partner Jeroen Effern portretschilderijen. 

 

De galerie brengt verder zojuist binnengekomen olieverfschilderijen van Jannie Kuiper en Dirk Breed.

 

Galerie Ronald Kraayeveld is gevestigd aan de Dorpsstraat 625, 1723 HC Noord-Scharwoude (het voormalige ABN AMRO-kantoor) en geopend van donderdag t/m zaterdag van 13 tot 18 uur. Voor afspraken buiten de openingstijden bellen met 06-53736419. Zie ook www.galeriekraayeveld.nl

 

 

Troost 100 x 100 Troost 100 x 100