Lancering magazine 'Liever'

Supertrots ben ik, samen met de bestuursleden Frits Westerkamp en Dick Bootsman, op het magazine ’Liever’. Aanleiding voor het maken van het magazine was het 5 jarig jubileum van Stichting Lief Langedijk en mijn eigen 50e verjaardag. Het is een magazine met als centraal thema ’verbinding’.

 

Een magazine dat gelanceerd werd op zaterdag 2 september tijdens een feestelijke receptie in restaurant De Burg. Iedereen die in het magazine staat, was uitgenodigd en ook de waarnemend burgemeester Hoekema was aanwezig.

 

Nadat iedereen binnen was gekomen, kwam er een postbode op fiets binnengereden en de postbode zei dat ze 11.000 magazines bezorgen moest, waardoor iedereen moest lachen. De postbode had brieven mee voor de bestuursleden van Stichting Lief Langedijk, waarbij op een grappige manier de kernwoorden van de persoon werden toegelicht.

Uiteindelijk overhandigde de postbode drie enveloppen voor de huidige bestuursleden Frits Westerkamp en Dick Bootsman en oud voorzitter Henk Smits.

 

Vervolgens nam voorzitter Westerkamp het heft in handen en ging Marieke Neesen interviewen over het ontstaan van Lief Langedijk en Stichting Lief Langedijk. Na het interview bedankte Marieke de makers van het magazine Peter van Vleuten (tekstschrijver), Marjolein Ansink (fotografie) en Pé de Wit (grafisch ontwerp) en overhandigde ook een prachtige glazen bloem gemaakt door Marije Wolfswinkel, gebaseerd op bloemetje uit het logo van Lief Langedijk.

Na de onthulling van het magazine ’Liever’ was er het proosten op het magazine, en vervolgens nog een gezellige receptie met de genodigden.

 

Foto’s zijn te zien in het fotoboek op deze website.

 

En hoe gaat het nu verder met het magazine

Deze week ontvangen alle Langedijkers die ook het Langedijker Nieuwsblad ontvangen het magazine ’Liever’. Het magazine is zwaar, omdat het 100 pagina’s is, dus ik wil graag alle bezorgers bedanken. Het is een zware klus, het magazine moet een klein beetje gebogen worden in de brievenbus opening, of men krijgt het magazine in een plastic tasje aan de deur gehangen.

Bedankt voor alle moeite, bezorgers!!! Jullie zijn geweldig!

 

Mocht u het magazine ’Liever’ niet ontvangen hebben (als u bijvoorbeeld een nee, ja sticker heeft op uw brievenbus), mail dan even naar info@lieflangedijk.nl en dan zorg ik ervoor dat u nog een exemplaar ontvangt.

 

Reacties kunt u ook mailen of via facebook.

 

Het magazine ’Liever’ is mijn persoonlijk cadeau aan de Langedijkers en ik hoop dat het magazine u inspireert. Samen maken we de Langedijker samenleving beter, mooier en leuker!

 

 

 

 

 

DSC_3446 DSC_3446
DSC_3383 DSC_3383
DSC_3425 DSC_3425
DSC_3441 DSC_3441
DSC_3443 DSC_3443
DSC_3463 DSC_3463
DSC_3465 DSC_3465
DSC_3484 DSC_3484