Afra Beemsterboer schrijf haar elfde roman 'Open Slot'

Boekpresentatie op 24 september a.s.

Open slot is de titel van de nieuwste roman van Afra Beemsterboer, die zij op zondag 24 september 2017 zal presenteren in Het Behouden Huis aan de Dorpsstraat 850 in Oudkarspel, ruim een jaar na haar jubileum van 10 boeken. Wie dat wil meemaken, is van harte welkom om de presentatie van Open slot bij te wonen. Het begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

 

Eerdere titels van Afra Beemsterboer zijn Getijdendans, De Muurbloem en Verdwaalde Zwaluw en het vorig jaar eveneens goed ontvangen Banden van vroeger, waarmee Afra  in de loop der jaren in heel Nederland een steeds groter wordende schare liefhebbers weet te boeien.

 

Vruchtbare bodem

West-Friesland moet wel een vruchtbare bodem zijn, als dat voor Afra al 11 boeken heeft opgeleverd, waarvan de vorige, Banden van vroeger, zich in haar eigen dorp -Langedijk - afspeelt. Na een paar uitstapjes op buitenlandse locaties, zoekt Afra het in de omgeving. Bergen diende al een paar keer als achtergrond en ook Nieuwe Niedorp figureerde als decor. Nu is Dirkshorn aan de beurt.

Dat van die bodem kan letterlijk genomen worden. Hoofdpersoon Addy zit regelmatig met haar vingers in de vruchtbare aarde van haar moestuin. Groenten en fruit hebben geen geheimen voor haar, maar er moet nog wel iets anders ontsluierd worden, voordat het slot van haar innerlijke puzzel open gaat.

 

Open slot is te koop tijdens de presentatie. De prijs is € 16,50. De hardcover roman is uitgegeven door Zomer & Keuning en is na 24 september 2017 ook te vinden in de Openbare Bibliotheek, of te downloaden als e-book.

 

Signeersessie boekhandel Middelburg
Op 28 oktober signeert Afra haar boeken van 14.00-16.00 uur in boekhandel Middelburg in Noord-Scharwoude.

 

Facebookactie

Uitgeverij Zomer & Keuning heeft een facebookactie opgestart. Belangstellenden kunnen het  bericht liken over de Z&K romanserie en kans maken op een ’Verspakket van Addy’.

Open slot omslag Open slot omslag