Kunst- en Curiosamarkt bij Atelier6

In de winter van 2016 verhuisde Atelier6 van Langedijk naar Heerhugowaard, leden en medewerkers hebben met zijn allen keihard gewerkt om Atelier6 te laten voortbestaan. Er was veel te doen, in én buiten de vereniging, nu kunnen de leden weer aan het werk en hun creativiteit in hun eigen werk leggen. De ateliers in de Daltonstraat geven daartoe volop mogelijkheid.

En daar worden mooie dingen gemaakt!   De kunstwerken van A6ers zijn te zien tijdens de Open Dagen, bij evenementen als de Streekmarkt de Koen, de Keramiekmarkt bij de Kunstkerk, exposities in MCA en galeries, bij  mensen thuis en tijdens de kunstroutes in Langedijk en Heerhugowaard.

En dan nu ook te koop bij de Kunst- en Curiosamarkt op zondag 5 november.

 

Bijzonder is dat alle kunstwerken bij de Kunstmarkt door de makers geschonken zijn aan A6, de opbrengst komt ten goede aan de vereniging.   Deze financiële ondersteuning komt goed van pas nu door de verhuizing, aanpassingen aan het pand en hogere woonkosten de kas een grote veer heeft moeten laten… 

Naast de Kunstmarkt meer activiteiten zoals een Curiosamarkt met leuke en bijzondere spullen:  boeken, hobbymaterialen, aparte kleding, vintage en oude, antieke voorwerpen. Wel Kunst, geen Kitsch, of een beetje?

 

De grafische werkgroep zal in hun atelier laten zien hoe die mooie prenten afgedrukt worden. Daarnaast is er ruimte voor workshops, zoals vilten en raku stoken.

Bezoekers kunnen tegen een kleine vergoeding aanschuiven en zelf iets moois maken, de workshops starten om 11, 13 en 15 uur. Reserveren kan niet, wie het eerst komt is aan de beurt.

Tijdens alle activiteiten wordt er koffie, thee of fris geschonken met door leden zelfgemaakte taart of cake, ook kunt u loten kopen en zo voor een klein bedrag in bezit komen van iets moois.

Voor Vrienden van A6 is er om 16.30 uur een speciale verloting van een prachtige litho. Alle Vrienden krijgen een gratis lot.   Nog geen Vriend van A6? Kijk op de site www.atelier6.nl en schrijf u alsnog in en ondersteun A6!

 

Het motto van deze dag is : Iedereen doet mee.  U  ook?

Wij zien u graag op zondag 5 november, van 11 tot 17 uur in de Daltonstraat 11A te Heerhugowaard

Schermafbeelding 2017-09-28 om 21.01.42 Schermafbeelding 2017-09-28 om 21.01.42