Cupcakes voor Stichting Earlybirds

Mariska van Bers uit Noord-Scharwoude is vrijwilliger voor deze stichting

De eerste periode na de geboorte van een kindje is voor ouders heel bijzonder. Maar als een kindje te vroeg wordt geboren, is het ook een periode van zorgen, angst en een periode van veel ziekenhuisbezoeken. Tussen alle verdrietige en spannende momenten is het vastleggen van herinneringen niet direct iets waar ouders aan denken, maar mooie en liefdevolle foto’s zijn wel erg belangrijk om de moeilijke tijd te kunnen verwerken.

 

Stichting Earlybirds zet zich belangeloos en kosteloos in om fotoreportages te verzorgen van kindjes die prematuur zijn. Dit wordt gedaan door 250 professionele fotografen door heel Nederland en in België. Hiermee wordt op een respectvolle manier bijgedragen aan een liefdevolle herinnering voor de ouders. Hoe waardevol dit is, blijkt vaak pas na weken of maanden na het ontwikkelen van de foto’s. Ouders geven veelal aan dat ze ‘geleefd werden’ in de eerste fase na de geboorte en zijn hierna enorm dankbaar met een prachtig aandenken.

 

Mariska van Bers uit Noord-Scharwoude zet zich al enkele jaren in als vrijwilliger voor Stichting Earlybirds. Ze is betrokken als telefoniste en probeert jaarlijks geld voor de stichting in te zamelen rondom Wereld Prematuren Dag op  17 november. Dit doet zij met haar professionele onderneming Kaatje Fondant, onder welke naam zij sinds 2011 heerlijke feestelijke taarten en cupcakes maakt voor een brede klantenkring in de regio Langedijk.

 

Tot 10 november 2017 kun je bij Kaatje Fondant cupcakes bestellen om Stichting Earlybirds financieel te steunen. De kosten bedragen € 15,- voor een doos van 9 cupcakes en dit geld komt geheel ten goede van de stichting. Uiteraard is het mogelijk om meer dan één doos te bestellen.

 

Informatie over Stichting Earlybirds is te vinden op www.earlybirdsfotografie.nl . Kijk voor verdere informatie over de actie van Kaatje Fondant of voor het vastleggen van een bestelling op de facebookpagina van Kaatje Fondant (www.facebook.com/kaatjefondant) of op www.kaatjefondant.nl . Bestellingen kunnen op Wereld Prematuren Dag (17 november 2017) worden opgehaald in Noord-Scharwoude. 

Bijlage 1 persbericht Bijlage 1 persbericht