Allemansverhalen: Spiegeltijd

In de serie Allemansverhalen: Spiegeltijd door Kirsten Benschop

In Spiegeltijd van Kirsten Benschop worden hoofdpersonen opgevoerd met verhalen die gaan over het leven zelf. Zingeving en spiritualiteit spelen een belangrijke rol, zo ook in Spiegeltijd waarin twee werelden elkaar ontmoeten in een spannende mix van surrealisme en hedendaagse werkelijkheid. Het is een gelaagd verhaal met herkenbare levensvragen, zinzoekend en zingevend, van buitenkant naar binnenkant, van verlies naar vrijheid.                                                                

Hoofdpersoon Leonie krijgt opdracht een interview af te nemen bij de mysterieuze RosannaV over het thema verlies. Een bijzondere reeks vraaggesprekken volgt. Al snel blijkt dat sommige vragen niet zo eenvoudig te beantwoorden zijn.  Als Leonie op een dag zelf wordt geconfronteerd met verlies, zijn de rollen omgedraaid. Nu is zij het zelf die moet worden bevraagd, op zoek naar antwoorden. Met een unieke mix van acteren, vertellen en zingen brengt Kirsten Benschop dit zelfgeschreven verhaal met actuele thema’s op een heldere en toegankelijke manier. Theater van deze tijd, zonder een hapklare brok te zijn.

Kirsten Benschop speelt Spiegeltijd in de Allemanskerk (Dorpsstraat 878, Oudkarspel) op zondagmiddag 19 november om 16.30 uur.

 

Volgende Allemansverhalen:

21 januari 2018 Piet Paree en Yolanthe Cornelisse

18 februari 2018 Letty Oosterhof

Afbeelding1 Afbeelding1