10 jaar The Basement op Radio CompleetFM

The Dirty Denims, Phoam, Uncle Jimmy en Mankes in Kompleks én live op de radio.

Kompleks bestaat 30 jaar! En hun mediapartner, het radioprogramma The Basement met presentator Rene Bremmers op Compleet FM, bestaat 10 jaar! Tijd voor een feessie dus:)

Op zaterdag 18 november hebben we daarom een prachtige jubileumavond en we zijn ook nog eens een uurtje langer open. Wat krijg je te horen en te zien?

The Dirty Denims, Phoam, Uncle Jimmy en Mankes – en als je er niet bij bent is alles live op de radio te horen!

’s Middags vanaf 12 uur is er de hele dag livemuziek vanuit de studio van The Basement van Compleet FM en ’s avonds zijn alle concerten live vanuit Kompleks te horen op Compleet FM en Heerhugowaard a Life. Uitgezonden vanuit The basement!

The Dirty Denims uit Eindhoven bestaan uit twee heren en twee dames en de band maakt zeer vette en blije hardrock en powerpop. Ze speelden al op Lowlands, Bospop, in DWDD en dat is maar een klein gedeelte van de enorme lijst. Ze zijn beïnvloed door bands als AC/DC, Blondie, Airbourne en The Ramones.

De dreamy indiepop van de lokale helden Phoam kon je dit jaar nog op Mixtream horen en in Kompleks doen de finalisten van de Amsterdamse Popprijs hun vette set nog dunnetjes over. Met alleen maar locals in de bezetting is Phoam momenteel een van de meest succesvolle Waardse bands!

Ook Uncle Jimmy is een graag geziene gast in Kompleks. Deze female fronted bluesrockband verovert langzaam maar zeker Nederland en inmiddels ook Duitsland, met vette Hammond van Julia, dikke zang en pompende bas van Marja, epische gitaarsolo’s van Sebas en natuurlijk de drums en backing vocals van Tommy ‘Knokkie is so adorable’ Parker Jr die je vast nog kent van Dr Joe.

 

Stichting Lief Langedijk heeft financieel meegeholpen. Bestuursleden Dick Bootsman en Marieke Neesen zullen op 18 november rond 13.15 live te beluisteren zijn op CompleetFM.

 

CompleetFM is te beluisteren op 107.2 ether, 89.0 kabel of digitaal ziggo 923.

anniversary poster aangepast 2 anniversary poster aangepast 2