Kerstconcert in Kooger Kerk met KnA en Apollo als nieuw orkest KADANS

 

 

Kunst na Arbeid en Apollo hebben vanuit meerdere redenen besloten om samen verder te gaan. Zij hebben het voornemen om een nieuwe vereniging KADANS (KnA en Apollo Doen Alles Nu Samen) op te gaan richten. Alhoewel dit formeel nog geen feit is, hebben de beide clubs hun krachten nu al gebundeld om in de nieuwe KADANS samenstelling te gaan optreden.

 

Zondagmorgen 17 december is de eerste maal dat Kunst na Arbeid samen met Apollo in de nieuwe bezetting een concert geeft. Weliswaar gaat de naam van Kunst na Arbeid en Apollo in de toekomst verdwijnen, het muzikale hoogtepunt van het jaar niet.

Het vertrouwde kerstconcert van Kunst na Arbeid zal in de nieuwe KADANS bezetting nog mooier en voller klinken dan het al deed.

Ditmaal is er voor gekozen om dit concert volledig zelf in te vullen, waardoor er voldoende ruimte is om te laten horen waar deze nieuwe bezetting toe in staat is. Er is door de muzikanten veel tijd besteed om het kerstrepertoire in te studeren.   

Het samengestelde orkest staat onder leiding van Arie de Bree. Er is gekozen voor een modern programma, waarin KADANS zich vooral richt op kerst, gemixt met lichte muziek uit de gehele wereld.

 

Het publiek mag weer een heerlijke muziekochtend verwachten. De sneeuw is besteld. In ieder geval zullen de muzikanten van KADANS zonder meer zorgen voor een lekker familieconcert.  In de buitengewoon mooie akoestiek van de Kooger kerk zijn de warme klanken van het koper natuurlijk fantastisch om naar te luisteren.

 

Dit in de regio befaamde kerstconcert vangt aan op de hiervoor uitstekend geschikte zondagmorgen van 17 december om 11:00 uur en is gratis toegankelijk. Aangezien de ruimte in de verwarmde kerk beperkt is, raden wij u aan om op tijd aanwezig te zijn. Het is ontzettend leuk om met de hele familie in een gemoedelijke sfeer te genieten van mooie muziek. In de pauze van het concert is er de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding een kopje koffie te nuttigen. Voor een ieder die houdt van een fraai stuk muziek in een sfeervolle ambiance is dit jaarlijks terugkerende concert een absolute must.

 

Graag tot ziens op 17 december om 11:00 uur.  

fanfare groepsfoto 22-12-2013 fanfare groepsfoto 22-12-2013
Apollo groepsfoto Apollo groepsfoto