't Zoldertheater speelt 'Tijger in huis'

Nieuwe voorstelling


Het Zoldertheater uit  Sint Pancras speelt in de kerstvakantie de nieuwe voorstelling Tijger in huis.

Jan en Riet verzorgen de dieren in de Dierenopvang: een ooievaar, een kikkertje, een schildpad, een vos en een muis. Maar Riet is ook gek op tijgers. Als ze jarig is heeft  Jan een bijzonder cadeau voor haar. Het zit in een grote doos en ziet eruit als een wild dier. Een tijger?

De voorstelling ‘Tijger in huis’ is geïnspireerd op het thema van het bekroonde prentenboek ‘Ssst! De tijger slaapt’ van Britta Teckentrup. Het boek staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen in 2018.

Een vrolijk makende voorstelling over opvangdieren,  tijgers, bang zijn en een verjaardag. Met toneel, theaterpoppen, muziek en liedjes in een aantrekkelijk dierenopvang decor.
Geert van Diepen en Lia Rood maken al jaren muzikale en taalrijke voorstellingen voor jonge kinderen en hun (groot)ouders. Met een heldere verhaallijn en fijnzinnige humor die goed aansluiten bij de denk –en leefwereld van kinderen van 3 tot 7 jaar.

Speeldagen in het  Zoldertheater: op 26  en 29 december;  3 en 7 januari 2018. Reserveren is noodzakelijk: zoldertheater@live.nl of tel. 072-5641838. Meer informatie: www.zoldertheater.nl

tijger in huis 2017 (16) - kopie tijger in huis 2017 (16) - kopie