Top 4 genomineerden voor Martin Neesen Prijs 2018 bekend

Het bestuur van Stichting Lief Langedijk heeft uit 11 nominaties voor de Martin Neesen Prijs 2018 een top 4 samengesteld. De top 4 genomineerden zijn in willekeurige volgorde: Millenniumgemeente Langedijk, Stichting Hart van Oudkarspel, De Sociale Winkel en Mevrouw J. Bruin-Komen. 

Naast Langedijker organisaties is er nu ook een Langedijker persoon in de top genomineerden lijst terecht gekomen. Het bestuur van St. Lief Langedijk vindt een verrijking. In februari zullen er pitches en gesprekken worden gehouden met de top 4 genomineerden en daarna bepaalt het bestuur de uiteindelijke winnaar.

 

De Martin Neesen Prijs is een prijs die elk jaar wordt uitgedeeld voor een betrokken en samenbindende Langedijker of Langedijker organisatie. De Martin Neesen Prijs 2018 zal op 17 maart a.s. tijdens het Lief Langedijk Concert in de Allemanskerk worden uitgereikt.

Dit zal dan voor de 3e keer plaatsvinden. Vorige winnaars waren St. Er is Geloof, Hoop en Liefde - Voedselhulp Langedijk en St. Veldzorg Oosterdel.

 

De Martin Neesen Prijs bestaat uit een prachtige glazen bokaal (elk jaar opnieuw ontworpen en uitgevoerd door Marije Wolfswinkel van Lichtraamwerk) en een geldprijs van 10.000 euro. De geldprijs moet binnen een jaar worden besteed aan een project in Langedijk dat de Langedijker samenleving ook weer samenbindt.

 

Vanaf 1 september 2018 kan iedereen weer nomineren voor de Martin Neesen Prijs 2019.

 

 

 

 

Martin Neesen Prijs 2018 v04 Martin Neesen Prijs 2018 v04