Kaarten verkrijgbaar voor Lief Langedijk Concert

Het zevende Lief Langedijk Concert komt er aan! Op zaterdag 17 maart treden zangeres Helen Botman en zanger/gitarist Peter van Vleuten op in de Allemanskerk. Na de pauze komen er allemaal ’Friends’ meezingen en meespelen.

 

Deze ’Friends’ zijn:

Rob Winter, gitaar en zang
Evelyn Kallansee, zang
Karl Adams, gitaar en zang
Phaedra Kwant, bas, keyboard en zang
Giancarlo Romita, percussie en zang

 

Thema van dit Lief Langedijk Concert is ’Over the Rainbow’. Dit thema is ook uitgewerkt in prachtige animaties en kunstobjecten gemaakt door Mieke de Haan en Jan Stigt.
 

Martin Neesen Prijs 2018

Tijdens deze avond wordt voor de 3e keer de Martin Neesen Prijs uitgereikt. Een prijs voor een betrokken en samenbindende Langedijker of Langedijker organisatie.

Er zijn dit jaar vier genomineerden. In willekeurige volgorde: Mevr. Joke Bruin-Komen, St. Hart van Oudkarspel, Millenniumgemeente Langedijk, St. Sociale Winkel Langedijk.

De Martin Neesen Prijs bestaat uit een prachtige glazen bokaal en 10.00 euro.

 

Goede doel van dit jaar

Ook dit jaar is er weer een goed doel verbonden aan het Lief Langedijk Concert. De kaarten voor het concert zijn gratis, maar er wordt aan de bezoekers een vrijwillige bijdrage gevraagd voor een goed doel. Lief Langedijk verdubbelt het opgehaalde bedrag. Dit jaar is het goede doel: Stichting Je Mag Er Zijn Noord-Holland.

Deze stichting ondersteunt pleegouders en hun pleegkinderen. Pleegkinderen mogen gratis tweedehands kleding en speelgoed en andere artikelen uitzoeken in het magazijn aan de Mossel in Noord-Scharwoude.

www.jemagerzijn-noordholland.nl

 

Kaarten

Wil je dit Lief Langedijk Concert bijwonen? Stuur een mail naar info@lieflangedijk.nl en vertel waarom je graag wilt komen. Op = Op. 

 

 

Groepklaar Groepklaar