Koninklijke onderscheiding voor 2 raadsleden

Jorrit Bakkum en Dirk Boonstra

Twee vertrekkende raadsleden van gemeente Langedijk hebben op dinsdagavond 27 maart tijdens de raadsvergadering een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. De heren J.T. Bakkum en D. Boonstra ontvangen de onderscheiding omdat zij 12 jaar gemeenteraadslid zijn geweest. Locoburgemeester Jan Piet Beers overhandigde de vertrekkende raadsleden de bijbehorende versierselen.

 

De heren J.T. Bakkum en D. Boonstra worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau voor hun activiteiten als volksvertegenwoordiger.

 

De heer J.T. (Jorrit) Bakkum (43) uit Broek op Langedijk was sinds 16 maart 2006 raadslid in gemeente Langedijk voor Kleurrijk Langedijk. Hij ontvangt de onderscheiding bij zijn afscheid als volksvertegenwoordiger.

 

De heer D. (Dirk) Boonstra (57) uit Broek op Langedijk was van 12 maart 2002 tot 15 maart 2006 raadslid van gemeente Langedijk en sinds 11 maart 2010 opnieuw raadslid en fractievoorzitter voor Hart voor Langedijk/D66. In de tussenliggende periode is hij actief geweest als burgerraadslid. Hij ontvangt de onderscheiding bij zijn afscheid als volksvertegenwoordiger.

 

foto gemeente Langedijk foto gemeente Langedijk