Vrolijke Voorjaarsdagen bij Museum BroekerVeiling

30 maart t/m 8 april

De lente is nu echt begonnen! Beleef de seizoenen bij Museum BroekerVeiling tijdens de Vrolijke Voorjaarsdagen van vrijdag 30 maart t/m zondag 8 april.

Tijdens de Vrolijke Voorjaarsdagen staat het museum geheel in het teken van de lente. We organiseren deze dagen allerlei activiteiten waar jij het echte lentegevoel van krijgt! Kom kijken naar wat er groeit op de akkers, doe de spannende voorjaarsspeurtocht over het museumterrein en kom op vrijdag 30 maart knutselen in de lighallen. Bestel een goedgevulde picknickmand in het restaurant voor een picknick in de boomgaard. Op de eilandjes lopen jonge dieren rond, kom jij ze een aaitje geven? 

Op zondag 1 en maandag 2 april van 11.00 tot 13.00 uur serveren we een heerlijke Paasbrunch voor het hele gezin en staan er allerlei lekkernijen op het menu! Komen jullie ook? Reserveer vooraf via email of telefoon. Reserveren kan tot 28 maart.

Natuurlijk kun je ook tijdens de Vrolijke Voorjaarsdagen langskomen om te varen en te veilen. Onze schipper neemt je mee naar het Rijk der Duizend Eilanden, zou er al wat opkomen op de akkers daar? Bij de veiling kun je bieden op smakelijke lentegroenten. Je krijgt een heerlijk lente-recept om je te inspireren.

Tijdens de Vrolijke Voorjaarsdagen gaan alle bezoekers dankzij Kramer zuurkool bovendien naar huis met een zakje zuurkool en drie frisse voorjaars recepten!

Met de speurtocht, het bekijken van de beestjes, het varen en veilen is een ochtend of middag zo gevuld. Zorg dus dat je op tijd komt, zodat je niets hoeft te missen. Voor meer informatie over het museum kijk je op broekerveiling.nl.

 

Vrolijke Voorjaarsdagen bij Museum BroekerVeiling Vrolijke Voorjaarsdagen bij Museum BroekerVeiling