Kinderworkshops bij Hortus Alkmaar

In april en mei staan er bij Hortus Alkmaar diverse leuke kinderworkshops op het programma. Op woensdag 18 april kunnen de kinderen een bloempotje versieren, op 2 mei bonbons maken voor Moederdag en op 16 mei een vogelhuisje versieren. De workshops zijn bedoeld voor kinderen van circa 5 tot 12 jaar.

Bloempotje en vogelhuisje versieren
Bij het versieren van de aardewerken bloempotjes en houten vogelhuisjes kunnen kinderen alles gebruiken wat ze leuk vinden: verf, wol, kantjes, lintjes, knopen enz. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor limonade met wat lekkers en na afloop mag het kunstwerkje mee naar huis. De kosten zijn € 8,50 per kind inclusief alle materialen. Beide workshops starten om 14.30 uur.

Bonbons maken voor Moederdag
Tijdens deze workshop in de voorjaarsvakantie gaan de kinderen zelf verschillende soorten bonbons maken. Terwijl de chocolade in de diepvries opstijft maken ze een mooi doosje als verpakking. Zo hebben ze een leuk, zelfgemaakt cadeautje voor Moederdag. Deze workshop start om 13.30 uur. De kosten zijn € 10,00 incl. alle materialen en limonade.

Adres: Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar

Aanmelden: info@@hortusalkmaar.nl of 072-5669639

Bonbons maken Bonbons maken