Bewegingsactiviteiten WPW, doe mee!

 

Meedoen staat bij Wonen Plus Welzijn centraal. Naast vele ondersteunende diensten en inloopactiviteiten zijn hier diverse bewegingsactiviteiten. Om zolang mogelijk vitaal te blijven is bewegen heel belangrijk. Daarbij worden tijdens beweging stoffen aangemaakt die vrolijk maken. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, ook met een eventuele beperking kan in veel gevallen rekening worden gehouden.

Zo zijn er gezellige groepen Zumba en Yoga en is het mogelijk om Pilates, Countryline dans en Fit Plus Gym te volgen. Een deelnemer vertelt over Pilates: “Dit is echt wat ik nodig heb om mijn lichaam sterk en soepel te houden. Het is niet erg wanneer je een oefening niet kunt doen. Er is dan vaak een oplossing zodat deze bijvoorbeeld achter of op een stoel wel goed mogelijk is. Ook is de groep erg gezellig.”

Bij Pilates komen lichaam en geest in balans. Centraal staat bewust en geconcentreerd bewegen, coördinatie, precisie en een diepe ademhaling. De oefeningen helpen stress en vermoeidheid te verminderen en de houding te verbeteren. Een keer een gratis bewegingsles proberen? Dat kan. Kijk op www.wonenpluswelzijn.nl bij cursussen en activiteiten voor meer informatie over het complete aanbod en locaties. Betaling met de Meedoen Pas is mogelijk. Contact: Tel. 0226-318050 of e-mail naar cursus@wonenpluswelzijn.nl

 

 

Pilates met Antoinet de Jong Pilates met Antoinet de Jong