Reeks workshops SoulCollage In Verbinding

Verbinding is een veelzijdig thema, aangeboden in een reeks van 3 workshops. Waarbij je steeds weer wordt uitgenodigd om verbinding te maken met je hart, open te staan voor anderen en bewust te zijn dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel.

Over het algemeen willen we graag in verbinding zijn met anderen. Door verbinding voel je je gezien en gehoord. Toch blijkt dat niet altijd zo eenvoudig. Want het vraagt ook bereidheid om je open te stellen en te doorvoelen wat er bij jezelf leeft en wat er binnenkomt in contact met anderen.

Tijdens deze reeks zal ik je uitnodigen om steeds weer verbinding te maken. Dit doe je o.a. door SoulCollage kaarten maken in combinatie met andere creatieve en inspirerende opdrachten, zoals schrijfopdrachten, visualisatie en meditatie.

Ervaring met SoulCollage is wenselijk voor deze reeks. De introductieworkshop kun je bij mij of een van de andere facilitators hebben gedaan. 

Ik werk met kleine groepen, maximaal 6 personen, om ieder persoonlijke aandacht te kunnen geven.

De kosten voor de reeks workshops zijn € 149,-. Dat is inclusief materiaal, koffie/thee, lekkers. Start is 19 mei, vervolgdata zijn 2 en 16 juni, van 9:30 – 12:30 uur.

 

Opgeven via: info@nicolekruyning, of bel/app: 06-28825188

Locatie: atelier nicole kruyning, dorpsstraat 225, 1721 BJ Broek op Langedijk

soulcollage soulcollage