Kerkdienst in Feesttent op Havenplein Broek op Langedijk

HAPPY SUNDAY

zondag 22 april vanaf 14.15 uur

 

Op veler verzoek hebben we vanuit Stichting Oranje Activiteiten Broek op Langedijk opnieuw een kerkelijk samenzijn georganiseerd, in de feesttent op het Havenplein. Je bent van harte uitgenodigd om deze middag bij te wonen! Het thema op Koningsdag luidt: “ Ik hou van Holland “, en ook tijdens deze zondagmiddag komt dit thema naar voren.

Spreker tijdens deze middag is Ando Geworgjan, geboren en opgegroeid in Armenië (toen nog voormalige Sovjet-Unie). Vanaf eind 1999 heeft hij samen met zijn ouders en zus jaren doorgebracht in diverse opvang,- en asielzoekerscentra in Nederland. Naast zijn dagelijks werk als (motor)agent en zijn studie aan de Haagse Hogeschool heeft Ando passie voor het woord van God. Als jonge, gepassioneerde spreker reist hij door het land om jongeren en volwassenen te inspireren en heeft hij een boodschap voor de kerk en de wereld. De ervaringen opgedaan als asielzoeker en later ook de ervaringen van zijn politiewerk op straat hebben hem gevormd tot een spreker met wijsheid en verhalen over het leven, dood en geloof. De Bijbelse boodschap die hij verkondigt is doorleeft en praktisch, inspirerend en laagdrempelig.

Naast de mooie muzikale begeleiding van diverse gemeenteleden van een aantal kerken zal ook onder andere Willem Poortvliet deze middag een bijzondere twist geven, met frisse humor en een boodschap.
Kortom, het belooft weer een bijzondere middag te worden!

We hopen je te begroeten op zondag 22 april. Inloop met koffie en thee om 14.15 uur, de middag begint 14.45 uur. Wees welkom!

Nb. Na de kerkelijke bijeenkomst treedt om 16:30 uur het Langedijker Koor op in de tent, u bent van harte welkom om ook daarbij aanwezig te zijn.

 

Stichting Lief Langedijk heeft financieel meegeholpen om deze middag te kunnen organiseren.

gwan gwan