Concert wereldmuziek ´Tadam in de Hortus´

Op zondag 3 juni verzorgt het Alkmaarse koor Tadam! het gevarieerde concert ´Tadam! in de Hortus´. Het is een programma vol prachtige wereldmuziek. Bij mooi weer wordt het concert buiten gehouden; bij minder mooi weer in de grote kas.

Tadam! is een bijzondere groep van 17 eigenzinnige vrouwen die al jaren hun liefde voor wereldmuziek delen. De groep staat onder leiding van Inez Vermooten. Tadam! zingt meerstemmig en vaak a capella liederen en liedjes uit Lapland tot Zuid-Afrika, van Rusland tot Chili. Wereldmuziek is vaak muziek die van vader op zoon of van moeder op dochter is doorgegeven. Muziek, die gezongen wordt bij alle hoogte- en dieptepunten van het leven. Wereldmuziek raakt daarom vaak meteen in het hart.

In het programma ´Tadam! in de Hortus´ zingen de vrouwen van Tadam! over het belang en het unieke van de aarde, over de kracht van water en natuurlijk over de liefde…. Ze begeleiden zichzelf bij een paar nummers met bodypercussie. Inge Siezenga begeleidt Tadam! met haar harp en met grote en kleine percussie-instrumenten.

Datum: zondag 3 juni 2018
Tijd: 14.00 - 16.00 uur met om 14.45 uur een pauze
Kosten: € 12,50 inclusief entree van de tuin en consumptie
Reserveren: reserveren@tadam.nlof bel 06-49391776
Meer informatie: via www.hortusalkmaar.nl

Tadam op de dijk 450 Tadam op de dijk 450