Interview met pianoleraar Hans Peerdeman over vijf jarig jubileum

Nog steeds even enthousiast als vijf jaar geleden.

Op 9 juni viert pianoleraar Hans Peerdeman zijn vijf jarig jubileum met een receptie in de Roode Leeuw. Vijf jaar geleden startte Hans Peerdeman met zijn piano- en keyboardlessen in de woning van zijn moeder aan de Dorpsstraat in Zuid-Scharwoude. Nu vijf jaar verder heeft hij 58 leerlingen en totaal hebben zo’n 110 leerlingen les van hem gekregen.

Inmiddels geeft hij zijn lessen in De Pathefoon in Zuid-Scharwoude met veel enthousiasme. Leerlingen krijgen door zijn lessen meer vertrouwen. Ook begeleidt hij leerlingen die muziekexamen doen op de middelbare school.

Al 4 jaar organiseert Hans Peerdeman ook een Cultureel Pianofestijn, waarbij alle leerlingen in een mooie setting hun pianomuziek laten horen. Ook is elk jaar een goed doel gekoppeld aan het Pianofestijn.

 

Interview

Met veel enthousiasme vertelt Hans Peerdeman in een interview voor Lief Langedijk over zijn activiteiten. Vijf jaar geleden is hij ook geinterviewd door Marieke Neesen voor Lief Langedijk. Het interview is als podcast te beluisteren en te vinden op de homepagina of pagina interviews.

 

 

DquuTl1ZSWCNCuwCOiePTA DquuTl1ZSWCNCuwCOiePTA