Zomerweek bij Atelier Nicole Kruyning

Aanmelden tot 1 augustus

ZOMERWEEK bezinnen en creëren vanuit je ziel

maandag 20 augustus tot vrijdag 24 augustus 2018

aanmelden kan tot 1 augustus!

mediteren | creëren | collage | stilte | reflecteren | mijmeren | spelen | voelen

 

Bezinnen en creëren vanuit je ziel

Stel je voor……de bezinningsweek start en je stapt het atelier binnen, de ruimte is licht en je voelt je gelijk thuis. Je voelt de rust en dat er genoeg tijd is om elkaar aankomende tijd beter te leren kennen. De ochtend start met een mediatie, ondanks dat je weinig of geen ervaring hebt, merk je dat je wordt meegenomen en al wat meer betrokken raakt op jezelf. Door de speelse losmaakoefeningen kom je langzaam in het creatieve proces en leer je het materiaal kennen. De lunch is vandaag buiten in de tuin, onder de afkapping hangt een hangmat, daar ga je zo meteen even lekker in liggen. In de middag kies je een schilderdoek waar je deze week aan gaat werken. Je geeft het alvast een kleur, op deze wijze maak je het schilderdoek van jou. Alle (losmaak)oefeningen die je doet krijgen een plek op je doek. Het is immers een proces waarin je zit, zowel op creatief als op persoonlijk gebied. Je raakt geinspireerd door de anderen, hoe zij het aanpakken. Je besluit dat je vanmiddag in ieder geval even met Nicole, de coach een kort gesprek wilt, over waar je nu staat en wat je hoopt te vinden deze dagen. Om 16:00 uur wordt de dag afgesloten. Opgeladen, met energie en vol verwachting ga je naar huis, je hebt zin in morgen……..

De bezinningsweek bestaat uit 4 dagen: maandag 20, dinsdag 21, donderdag 23 en vrijdag 24 augustus, van 9:30 – 16:00 uur. Woensdag is vrij.

Tijdens deze bezinningsweek ga je terug naar je essentie door te bezinnen en creëren. Je wordt enerzijds uitgenodigd om te kijken waar je op dit moment staat in je leven door meditatie, lichaamsgerichte oefeningen en coachingsgesprekken. Anderzijds word je creatief uitgedaagd om te onderzoeken wat je kan met papier en om verschillende collages te maken. Zoek de speelruimte op en ontdek je eigen beeldtaal.

Tijdens deze week werk je toe naar een collage op schilderdoek, eventueel gecombineerd met schilderen.

Wanneer het weer toelaat werken we ook een dag(deel) op een eiland, hier in het Duizend Eilanden Rijk, waar we met de roeiboot naar toe varen.

Trefwoorden van de bezinningsweek: mediteren en creëren aan het water, collages maken, schrijven, picknicken, delen, coaching op persoonlijk en creatief vlak, liggen in de hangmat in de zon, spelen, reflecteren en vooral tijd, tijd, tijd voor jezelf!

 

Ik werk met kleine groepen, van 4-5 personen. Kosten zijn €495, dat is inclusief onbeperkt materiaalgebruik, schilderdoek, 4x lunch en koffie/thee/fris en lekkers. 

Je kunt je tot 1 augustus aanmelden voor de zomerweek.

Bel/app: 06-28825188 of mail: info@nicolekruyning.nl

Afbeelding1 Afbeelding1