Oogst- & Pompoenfair bij De Kolibrie

Kom naar de oergezellige Oogst & Pompoenfair op camping De Kolibrie bij Warmenhuizen N-H. De hele familie kan 29 en 30 september van 10 tot 5 genieten van ambachtelijke en veelal streekproducten. Zo neemt de imker zijn eigen bijen en honing mee en ook andere biologische producten als schapenijs, kaas, zelfgemaakte jam en fruit is te vinden. Bij de groene workshops voor jong en oud kan men creatief aan de slag. En de demonstraties van oa schapen drijven, houtdraaien, klompen maken en nog veel meer boeiende activiteiten worden aangeboden. Natuurlijk ontbreken de pompoenen niet, je kunt ze meenemen en ook creatief mee aan de slag.

Daarnaast staan er mooie kramen met planten en bollen, brocante, kleding, leer en ook zelfgemaakte tassen en accessoires. 

Tussendoor kunt u een wijntje proeven en andere Italiaanse lekkernijen of bv een kommetje pompoensoep of kopje koffie met lekkers halen op het knusse terras met het hele weekend livemuziek van Unicorn, een landelijk bekende en geliefde band op fairs.

Ook uw creatieve kant krijgt een kans als u deelneemt aan de workshops en aan de kinderen is ook gedacht.

 

Dus kom langs om lekker op allerlei manieren te genieten op de fair.

 

Entree €4,-, kinderen tot 12 jaar €1,-, parkeren is gratis en op het terrein, het is rolstoel toegankelijk (grasveld) en honden zijn aangelijnd toegestaan.

Meer info op onderstaande website:

Schermafbeelding 2018-09-05 om 13.56.43 Schermafbeelding 2018-09-05 om 13.56.43