Pilates met Antoinet

Oefenles bij Wonen Plus Welzijn Langedijk

Pilates is een oefenmethode voor het gehele lichaam met de nadruk op een juiste lichaamshouding en een goede balans tussen kracht en souplesse. Docente Antoinet geeft op 28 september van 16.00 tot 17.00 uur een proefles bij Wonen Plus Welzijn in de Anbouw, Dorpsstraat 610, Noord-Scharwoude.

Bij Pilates wordt gebruik gemaakt van de ’core’ (buik, rug en de bekkenbodemspieren), oftewel het krachtcentrum. Bij regelmatige beoefening helpt pilates bij preventie van spierblessures. De lesoefeningen zijn best pittig, maar zeer effectief tegen bijvoorbeeld rug of armklachten. Ook worden spierkracht, lenigheid en balans getraind. Bijzonder en prettig is dat Pilates geen spierpijn veroorzaakt. 

Met elk niveau wordt rekening gehouden, ook op een stoel zijn deze bijvoorbeeld goed uit te voeren. Bij voldoende deelname start een vaste serie van 10 lessen vanaf vrijdag 5 oktober. Meedoen met de proefles of deelnemen aan de cursus? Dan graag even aanmelden via tel. 0226-318050 of mail cursus@wonenpluswelzijn.nl.  

Antoinet de Jong pilates Antoinet de Jong pilates