Thea Houtenbos 'Storytelling' boek wordt gelanceerd

Op 6 oktober bij Verhalen Halen en op 13 oktober in de Sociale Winkel

Op 6 oktober 2018 tijdens Verhalen Halen 2018 wordt het eerste exemplaar van het boek ‘Verhalen uit het Hart’ door Thea Houtenbos aan Marieke Neesen van St. Lief Langedijk overhandigd.

Na een oproep van Klaas Wever heeft Thea in 2017 met veel enthousiasme ‘Storytelling’ in de Sociale Winkel van Broek op Langedijk opgezet.

Mensen (bekende van de Sociale Winkel) werden uitgenodigd om hun levensverhaal te vertellen. 

En zo kregen dorpsgenoten een podium. Mensen die je in een winkelcentrum kunt tegenkomen, je buren kunnen zijn, waar je misschien een (voor)oordeel over hebt. 

Waar heeft je wieg gestaan? Welke kansen, welk geluk heb je gehad? Hoe ben je met tegenslagen omgegaan? 

Ik ken je verhaal en waardeer je nog meer.

Op de eerste woensdag van de maand werd In een kring van belangstellenden en familieleden onder het genot van een kopje koffie of thee het levensverhaal van de hoofdpersoon door Thea verteld. Dia’s, mooie muziek en een klein gedichtje maakten de middag compleet. ‘Waargebeurd’ was de rode draad die de middagen stuk voor stuk zo waardevol maakten. 

 

‘Deze verhalen moeten eigenlijk bewaard blijven’ was een opmerking van iemand. Na hard werken en een mooi kaftontwerp van Chris Wever, ligt hier nu een prachtig boek: ‘Verhalen uit het Hart’.

 

Door sponsoring van Stichting Lief Langedijk en Wever projecten, heeft Langedijk er een mooi boek en tijdsbeeld bij.

 

Het boek ’Verhalen uit het Hart’ is te koop voor 14,95 bij de Sociale Winkel in Winkelcentrum BroekerVeiling.

 

Op 13 oktober om 14.00 uur een feestelijke presentatie van het 1e exemplaar door burgemeester Kompier aan de zwerver van Langedijk Arno. Ook de andere geïnterviewden krijgen een boek aangeboden!

 

banner verhalen uit het hart banner verhalen uit het hart